Meubelstofferen is een vak apart

Wij zijn een bedrijf waar nog tijd gemaakt wordt voor zorg en afwerking, bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraa l in onze filosofie. Voor al onze diensten, van onze schapenleren zitmeubelen t/m het opnieuw bekleden van uw zitmeubels, maken wij gebruik van de beste materialen. Bij herstoffering van een zitmeubel spelen vakmanschap en kwaliteit een cruciale rol. Als u nagaat hoeveel uren de gemiddelde Nederlander per jaar op z’n stoel of bank doorbrengt, is het niet zo verwonderlijk dat aan een goed zitmeubel eisen moeten worden gesteld. Aan deze eisen, vaak in combinatie met specifieke wensen, moet elke goede meubelstoffeerder zich houden. Zo wil de één stevig zitten, de ander juist weer zacht en comfortabel. Ook de keuze uit de veelal honderden meubelstoffen draagt niet bij aan één bepaalde standaardoplossing voor elke klant. Herstoffering leent zich met name voor die mensen die waarde hechten aan hun vertrouwde zitmeubel dat overigens meestal van goede kwaliteit is. De romp en vederkernen kunnen in principe tientallen jaren mee en zijn onverslijtbaar.

Vulmaterialen worden veelal vervangen, zodat het eindresultaat perfect en geheel naar wens is. Tegenwoordig is het er echter niet gemakkelijker op geworden een goed en vakbekwaam meubelstoffeerder te vinden.

Ons bedrijf garandeert een goede en eerlijke advisering en degelijk werk. Ten eerste is belangrijk, dat door de klant een doordachte keuze kan worden gemaakt, waarbij voor- en nadelen van de keuze voor een bepaalde meubelstof duidelijk worden neergelegd. Mochten er desondanks later toch klachten optreden, dan wordt er altijd een oplossing gevonden. Ten tweede is belangrijk ervan uit te kunnen gaan dat de kwaliteit van het werk goed is.